пʼятниця, 27 листопада 2015 р.

9 причин знати себе дівчині

Сьогодні вранці прочитала одну цікаву цитату в книзі про жінок " в якому б періоді ви зараз не знаходились, головне - це не загубити гостроту бачення і зрозуміти, що Бог хоче від вас в даний час". З цих слів я зрозуміла, що важливо не втратити, не загубити себе, дуже важливо вміти прислухатись до себе, особливо це стосується нас, жінок. Ми не менш значимі, ніж чоловіки, тому принести щось важливе, крисне і цінне в цей світ - це також наша задача. А для цього важливо знати себе:

1.  Якщо дівчина не знає себе, вона - не любить себе.
Адже все, що ми любимо - ми вивчаємо, або те, що ми вивчаємо - рано чи пізно ми починаємо любити.

2. Якщо дівчина не знає себе, вона неправильно витрачає свою життєву енергію, а значить швидше старіє. Така дівчина може погоджуватись на речі, які їй не потрібні, робити справи, які не приведуть її ні до якого результату і т.д. - відповідно енергія буде втрачена. 

3. Якщо дівчина не знає себе, вона піддається великому ризику розчинитись в комусь: в своєму коханому, в подрузі, в роботі і т.д.

4. Якщо дівчина не знає себе, вона не зможе позбавитись почуття самотності. Їй буде завжди не комфортно на одинці з собою.

5. Якщо дівчина не знає себе, вона притягує у своє життя людей, яким вона буде не цікава, адже вона не цікава навіть для себе.

6. Якщо дівчина не знає себе, вона страждає від почуття нереалізованості та відчуття внутрішньої пустоти. весь час буде думка, що "я не цього хотіла", "я не про це мріяла", "чому це все зі мною", "за що мені це" і т.д.

7. Якщо дівчина не знає себе, вона дозволяє іншим погано поводитись з собою (принижувати, 

8. Якщо дівчина не знає себе, вона сама себе поводить недостойно. У неї немає внутрішнього уявлення яка вона, а якою б хотіла бути, нема до чого прагнути. Отже, вона впускає в своє життя негативні звички, нецензурну лексику, грубу поведінку, плітки, заздрість і т.д. Дівчина, яка не знає себе, більше схильна переступати через себе, свою совість, ніж та, яка знає свою цінність. 

9. Якщо дівчина не знає себе, вона не може нічого хорошого дати світу. Адже в першу чергу вона сама не щаслива, то з чим вона може поділитись з оточуючими, рідними і коханими? 

Немає коментарів:

Дописати коментар